Emigreren naar Caribisch Nederland   
Zoek op deze site:
Artikelinformatie Emigreren naar Caribisch Nederland

emigreren naar caribisch nederlandEmigreren naar Caribisch Nederland
Alles wat u moet weten voor een emigratie

Prijs: 24,95 Bestel nu dit boek:
 


Emigreren naar Caribisch Nederland doet u niet snel even op een zondagmiddag. Er zijn duizend en een dingen waaraan u moet denken. Bovendien is er de laatste tijd veel veranderd op de eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba, nu zij gemeenten van Nederland zijn. Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er komt kijken bij een emigratie naar deze drie eilanden.

Praktische informatie over een verblijfsvergunning krijgen, werk vinden, een woning kopen en een school kiezen voor uw kinderen. Over het afhandelen van zaken met de belastingdienst, opgebouwd pensioen veilig stellen en u op de juiste manier verzekeren.

Naast een uitgebreide lijst met adressen en websites is er ook een hoofdstuk gewijd aan de emotionele kant van emigreren. Hierin wordt beschreven welke fasen emigranten doormaken. Afwisseling van enthousiasme en twijfel en hoe daar mee om te gaan.

Dit boek is een cross-mediale uitgave. De inhoud wordt actueel gehouden door middel van diverse internet mediabronnen, te weten: een website, een Facebookpagina, een YouTube playlist, een Iphone App en Twitter.
Op diverse plaatsen in het boek vindt u QR-codes. Wanneer u met uw Smartphone met QR applicatie een foto van de code neemt, wordt u direct naar de desbetreffende video of webpagina geleid.


Bekijk hier de eerste 40 bladzijden van het boek:

Recent bekeken artikelen:Kopers van dit boek bestelden ook:
de tragiek van bonaire
De Tragiek van Bonaire

Bekijk artikel...


black mamba
Black Mamba

Bekijk artikel...


Emigratieboek op Facebook
Like Emigratieboek op Facebook


Houd u op de hoogte via Twitter en volg Emigratieboek.

Partnerprogramma
Heeft u een eigen website? Bekijk eens ons partnerprogramma en verdien geld met uw website.