Emigreren naar Suriname   
Zoek op deze site:
Artikelinformatie Emigreren naar Suriname

emigreren naar surinameEmigreren naar Suriname
Gids voor potentiele emigranten

Prijs: 24,95 Bestel nu dit boek:
 


Emigreren is populair. Veel mensen lopen met de gedachte rond om hun dromen elders waar te maken. Een emigratie organiseer je echter niet even snel op een zondagmiddag. Er zijn duizend en een dingen waar u aan moet denken. Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er om de hoek komt kijken bij een emigratie naar Suriname.

Praktische informatie over een verblijfsvergunning krijgen, de remigratieregeling, werk vinden, een woning kopen en een school kiezen voor uw kinderen. Over het afhandelen van zaken met de belastingdienst, opgebouwd pensioen veilig stellen en u op de juiste manier verzekeren.

Naast alle praktische informatie en een uitgebreide lijst met adressen en websites, is er aandacht voor de emotionele kant van emigreren. Ook komt remigratie uitgebreid aan bod. Gericht op Surinaamse Nederlanders, meestal geboren in Suriname en al lange tijd in Nederland, die overwegen terug te keren naar Suriname.

Dit boek is een cross-mediale uitgave. De inhoud wordt actueel gehouden door middel van diverse internet mediabronnen, te weten: een website, een Facebookpagina, een YouTube playlist, een iPhone App en Twitter.
Om het u gemakkelijk te maken vindt u in dit boek op diverse plaatsen QR-codes. Wanneer u met uw smartphone met QR applicatie een foto van de code neemt, wordt u direct naar de desbetreffende video of webpagina geleid.

Recensie NBD Biblion

Emigreren naar Suriname, een crossmediale uitgave (website, apps, facebook etc.) van VanDorp Educatief door Esther Zoetmulder, is een handboek voor potentiele migranten en remigranten. Uiterst praktisch en to the point komen aan de orde: hoe te handelen, welke instanties bij emigratie betrokken zijn, waar emigratiesubsidies te verkrijgen, ook wat men kan verwachten in Suriname en hoe men daar op inspeelt. Verlucht met interessante interviews van geemigreerden en voorzien van opdrachten met betrekking tot motivatie geeft dit boek een ruime kijk op wat men te wachten staat. In het boek komen veel facetten aan de orde: waarom naar Suriname emigreren, remigratieregeling, het (dagelijks) leven in Suriname (ook politiek, zorg en onderwijs), cultuur en gewoonten, maar ook werken en bouwen met als sluitstuk regelen voor vertrek en na aankomst in Nederland en Suriname. Een bijzonder aardig en nuttig boek, gebaseerd op eigen ervaring van de gemigreerde auteur. Hoewel politiek nauwelijks wordt behandeld, is het een aanrader voor de doelgroep.

Drs. F.A.M. Welman


Bekijk de eerste 30 bladzijden uit het boek:
Recent bekeken artikelen:Kopers van dit boek bestelden ook:
ik vertrek nog niet ebook
Ik vertrek nog niet (eBook versie)

Bekijk artikel...


Emigratieboek op Facebook
Like Emigratieboek op Facebook


Houd u op de hoogte via Twitter en volg Emigratieboek.

Partnerprogramma
Heeft u een eigen website? Bekijk eens ons partnerprogramma en verdien geld met uw website.