That's the spirit!   
Zoek op deze site:
Artikelinformatie That's the spirit!

thats the spiritThat's the spirit!
Leven op het Ierse platteland

Prijs: € 14,95 Bestel nu dit boek:
 


That’s the spirit! is het nieuwe boek van de in Ierland wonende Nederlandse auteur Margareth Hol. In dit tweede boek schrijft zij over het dagelijkse leven op het Ierse platteland.
Als Margareth met het schrijven begint, is het nieuwe van de emigratie naar Ierlander er vanaf en zijn zij en haar man Harry al aardig ingeburgerd. Er blijft echter voldoende stof om over ervaringen als emigrant te verhalen. En het blijft een uitdaging om het leven in Ierland vorm te geven. Helemaal als Harry wordt gediagnostiseerd met Alzheimer. Dan komt het erop aan; blijf je die uitdagingen aangaan of keer je terug naar Nederland? Harry en Margareth besloten om in Ierland te blijven. Want de voordelen van een ‘back to basic’ leven in de natuur, vol rust en ruimte bleven zwaarder wegen dan ‘geleefd te worden’, in het hectische Nederland. Als Margareth alleen achter blijft staat zij voor diezelfde keuze...

In haar eerste boek, ‘Een nieuw leven in Ierland’, beschreef Margareth Hol het proces van emigreren en de eerste indrukken van het leven op het Ierse platteland.


Recent bekeken artikelen:Kopers van dit boek bestelden ook:
een nieuw leven in ierland
Een nieuw leven in Ierland

Bekijk artikel...


canada here we come again
Canada here we come... again!

Bekijk artikel...


Emigratieboek op Facebook
Like Emigratieboek op Facebook


Houd u op de hoogte via Twitter en volg Emigratieboek.

Partnerprogramma
Heeft u een eigen website? Bekijk eens ons partnerprogramma en verdien geld met uw website.