Toekomst en Tapas (eBook versie)   
Zoek op deze site:
Artikelinformatie Toekomst en Tapas (eBook versie)

toekomst en tapas ebookToekomst en Tapas (eBook versie)
Een eigen restaurant aan de zonnige Costa

Prijs: Ä 4,99 Bestel nu dit boek:
 


Robert en Ariane zijn net dertig als zij hun internetbedrijf kunnen verkopen. De vraag rijst: Stoppen we dit geld nu in een mooi huis ergens in de Randstad en blijft verder alles bij hetzelfde? Kantoorbanen, deadlines, files, donkere winters en 's zomers juist altijd goed-weer-stress...

Tegen alle verwachtingen in emigreren ze naar het Zuid-Spaanse AndalusiŽ en ze settelen zich in Nerja ten oosten van Malaga. In dit pittoreske badplaatsje vinden ze vlak bij zee een veelbelovend pand dat ze ombouwen tot hun restaurant Bagels and Salads.

Zoals de meeste guiris (buitenlanders) heeft het stel echter zijn strubbelingen met de taal, bureaucratie, een natuurramp, personeel en met het opbouwen van een nieuw sociaal leven. Daarnaast bevindt de Spaanse economie zich in zwaar weer. Toch vinden ze met vallen en opstaan hun weg en raken ze steeds meer geÔntegreerd in het Spaanse leven.

Ze krijgen een dochter - Donna - en de jonge familie verhuist naar het platteland tussen de avocadobomen. Idyllisch, want hun buurman is schapenherder en de weg naar huis leidt door een heus riviertje. Ten opzichte van hun keurig uitgestippelde leven in Nederland is werkelijk alles veranderd! Lees hoe een zonnig Mediterraans avontuur dagelijkse realiteit wordt.


Recent bekeken artikelen:Kopers van dit boek bestelden ook:
leven onder de spaanse zon
Leven onder de Spaanse zon

Bekijk artikel...


leven onder de spaanse zon ebook
Leven onder de Spaanse zon (eBook versie)

Bekijk artikel...


spanje als besluit e.book
Spanje als besluit (eBook versie)

Bekijk artikel...


Emigratieboek op Facebook
Like Emigratieboek op Facebook


Houd u op de hoogte via Twitter en volg Emigratieboek.

Partnerprogramma
Heeft u een eigen website? Bekijk eens ons partnerprogramma en verdien geld met uw website.