Waar de regen kunst is (ebook versie)   
Zoek op deze site:
Artikelinformatie Waar de regen kunst is (ebook versie)

waar de regen kunst is ebookWaar de regen kunst is (ebook versie)
Leven in Satiago de Compostela

Prijs: € 4,99 Bestel nu dit boek:
 


Wat hebben een lading legendes, de kleur groen en één van de mooiste steden van Spanje met elkaar gemeen? In het noordwesten van het land ligt het antwoord: Galicië, waar ooit de Kelten, in de rug gesteund door de Atlantische Oceaan, de Romeinen op afstand hielden en een onuitwisbaar spoor achtergelaten hebben.

In het hart van dit wondermooie landschap vol heuvels, kloosters en minuscule dorpjes ligt Santiago de Compostela, een moderne stad waar vroeger zich niet zo gemakkelijk gewonnen geeft… Hier geniet Marielle Saegaert, vrolijk en volop van de betoverende straatjes en de eeuwenoude pleinen van het historische deel van de stad waar ze net als de Compostelanen haar dagelijkse leven agendaloos doorbrengt.

In deze straten die nooit helemaal leeg zijn en waar schaduwen een eigen leven leiden, laat Marielle zich elke dag opnieuw verwonderen door het onverwoestbare karakter van de Galiciër, die altijd wel een mooi verhaal te vertellen heeft en van de nood een hele grote deugd weet te maken… Santiago de Compostela, tijdloze stad gehuld in een niet altijd strakblauwe lucht. Hier is zelfs de regen mooi.

Marielle Saegaert is na haar studie in Amsterdam naar het Spaanse Santiago de Compostela verhuisd waar ze nu ruim tien jaar woont.


Recent bekeken artikelen:Kopers van dit boek bestelden ook:
waar de regen kunst is ebook
Waar de regen kunst is (ebook versie)

Bekijk artikel...


zweedse buren ebook
Zweedse buren (eBook versie)

Bekijk artikel...


Emigratieboek op Facebook
Like Emigratieboek op Facebook


Houd u op de hoogte via Twitter en volg Emigratieboek.

Partnerprogramma
Heeft u een eigen website? Bekijk eens ons partnerprogramma en verdien geld met uw website.