Emigratieboek.nl - boekhandel voor landverhuizers   
Zoek op deze site:
Het Emigratieboek.nl partnerprogramma

Wat is het Emigratieboek.nl partnerprogramma?

Met het Emigratieboek.nl partnerprogramma maakt u de bezoekers van uw site attent op boeken die voor hen interessant kunnen zijn. Wanneer een bezoeker daadwerkelijk via een link op uw site op Emigratieboek.nl een boek aanschaft, ontvangt u daar 7% commissie over.


Wat kost het Emigratieboek.nl partnerprogramma?

Het Emigratieboek.nl partnerprogramma kost helemaal niets.


Hoe werkt het technisch gezien?

U maakt uw bezoekers attent op boeken die voor hen interessant kunnen zijn. U plaatst daarbij ook een speciale link naar Emigratieboek.nl. In deze link staat uw partnerID. Wanneer een bezoeker op de link klikt, komt hij terecht op Emigratieboek.nl. Er wordt geregistreerd dat de bezoeker via uw site binnenkomt op Emigratieboek.nl. Bestelt hij daar een of meerdere boeken dan wordt deze verkoop gekoppeld aan uw partnerID.

Het maken van een speciale link is eenvoudig en kan geheel automatisch op onze website worden gedaan. U ontvangt als partner een duidelijke handleiding.


Wanneer wordt er uitbetaald?

Alle verkopen die via uw site tot stand kwamen worden opgeslagen. Over deze bedragen minus 6% btw heeft u recht op 7% commissie op het moment dat de aankoop door de klant wordt betaald. Wanneer het totaal van de commissie de 50 euro overschrijdt, wordt deze door ons uitbetaald aan u.


Kan ik zien hoeveel mensen gebruik maken van de link? U krijgt als partner een wachtwoord om in te loggen op het partner gedeelte van Emigratieboek.nl. U kunt daar:

  • automatisch de links laten aanmaken
  • zien wanneer bezoekers via uw site hebben doorgeklikt en via welke boek
  • zien welke en hoeveel boeken besteld zijn via uw site
  • wat uw commissie en commissietegoed is


Een voorbeeld

U wijst de bezoekers van uw website op het boek Wonen en kopen in Spanje. U plaatst daarbij ook een speciale link. Wanneer een bezoeker op deze link klikt en vervolgens het boek bij ons bestelt, heeft u (op het moment dat de betaling door de klant bij ons binnen is) recht op:

19,95 euro minus 6% btw = 18.82 euro * 7% = 1,32 euro commissie

U hoeft hier dus niets voor te doen behalve het plaatsen van de speciale link op uw site.


Wat is het voordeel voor mijn bezoekers?

Alle bestellingen op Emigratieboek worden normaal gesproken binnen een werkdag verzonden. Uw bezoekers krijgen dus snel het boek waar u hen op attent maakt in huis. Bovendien vinden uw bezoekers wellicht ook nog meer boeken op onze site die voor hen interessant kunnen zijn. Wanneer men deze ook bestelt, ontvangt u daar ook commissie over. Zelfs als die boeken niet door u gelinkt worden.


Interesse?

Wanneer u interesse heeft om mee te doen aan het Emigratieboek.nl partnerprogramma, kunt u een e-mail sturen aan ons met daarin de naam en url van uw website, uw adresgegevens en een bank of gironummer (met tenaamstelling), waarop de commissie kan worden uitbetaald.

Wanneer wij u als partner accepteren ontvangt u vervolgens van ons een partnerID en een wachtwoord om in te loggen op het partnergedeelte van Emigratieboek.nl.

U kunt hier onze algemene voorwaarden downloaden.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen of e-mailen.

Inloggen als partner
Klik hier om in te loggen als partner.
De top 10 van deze week
1. Wonen en kopen in Zweden - nieuwe editie
2. Je band met Nederland (boek met DVD)
3. Wonen en kopen op Curacao
4. Wonen en kopen in Oostenrijk
5. Wonen en kopen in ItaliŽ
6. Wonen en kopen in BelgiŽ
7. Toekomst en Tapas (Nu met gratis tapas boek!)
8. Ondernemen in Spanje - Tijdelijk met 50% korting
9. Het Frans onroerend goed woordenboek
10. Emigreren naar Zweden - Editie 2018